kawior wiśniowy / galaretka ogórkowa / grzanka / mus chrzanowy / kiszony burak
ocet balsamiczny 6% / anchois / oliwa extra vergin / pomidor suszony / trufla
chutney jabłkowy z kolendrą / olej pomidorowy / piklowana salsa
pulpety drobiowe / śmietana kremówka / jabłko
gruszka „konferencja”/ olej rzepakowy / mrożony kozi ser
troć / seler naciowy / kolendra
awokado hassa / jajo poche / pomarańczowy kawior / chrupiący ser z Grzybowa
filet z kurczaka sielskiego / pomidor cherry / ogórek / grzanka / anchois / sos kaparowy
pieczony burak / kozi ser / avocado / szczypiorek / pestki dyni / winegret cytrynowy
płatki marynowanej troci / żółta cukinia / owoc granatu
pieczarka portobello / pasta truflowa / śmietana roślinna
cukinia / czerwona cebula / czosnek niedźwiedzi / mascarpone / Pecorino Romano
mięso z ogonów wołowych / maślane orzechy / kwaśna śmietana
filet kurczaka z wolnego wybiegu / pesto rukolowe / kapary / rozmaryn / kremówka
kaszotto buraczane / szparagi / czarna soczewica / sos pomarańczowy
makaron sepia / liście buraka / marchewka waniliowa / limonowy kawior / salsefia
kompresowane pomidory / puder z oliwy porowej / puree z groszku / prażony kalafior / sos z pieczonej papryki
groszek zielony / marynowana cukinia / oliwa z wędzonych warzyw / cytrynowe puree
koperkowe ziemniaki / młoda kapusta lub mizeria
puree z selera i jabłka / figa / fioletowy kalafior / smażona dynia/ chutney z ciemnej morwy
miętowa soczewica / pomidor kompresowany / rozmaryn / morela
lody waniliowe / mięta
czekolada / kawa / truskawka
malina/ karmel / czekolada
mus mascarpone z nuta czarnego bzu / owoce leśne / karmel
blog bfc
Bądź na bieżąco z najnowszymi promocjami
i wydarzeniami w hotelu!
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij