Majestatyczna przyroda, a przede wszystkim fenomenalna kuchnia wyczarowywana w duchu Slow Food i ze znakiem jakości Gwiazdki Michelin przez Maestro Camastrę, szampański bar MUMM pełen wybornego Prosecco, Ferrari, Cavy no i oczywiście najlepszych trunków z Szampanii, wyborne wina z renomowanych winnic Nowego i Starego Świata dobrane przez sommelierów z dobrewino.pl oraz świetna zabawa przy niezapomnianych standardach jazzowych w wykonaniu Many Moods Dominika Dudzika gwarantują prawdziwą fiestę dla ciała i ducha.
Oferta pakietowa: 27-28 lutego 2021
- 1 nocleg z możliwością bezpłatnego przedłużenia doby hotelowej (w miarę dostępności pokoi)
- W sobotnie popołudnie Alpejskie Aperitivo przy kominku w Lobby Barze – perliste drinki, Prosecco i Ferrari prosto z alpejskich winnic plus delikatne przekąski na pobudzenie apetytu przed wystawną kolacją
- Feta z Gwiazdką Michelin w sobotni wieczór
- Uroczysta, sześciodaniowa autorska kolacja przygotowana przez orkiestrę wybitnych mistrzów kuchni pod batutą Maestro Andrea Camastry, jednego z trzech Szefów Kuchni w Polsce legitymujących się Gwiazdką Michelin
- Około północy wielkie ognisko i Mazowiecki Ruszt Szefa Kuchni Bonifacio Darka Ratuszniaka (m.in. jagnięcina z pieca chlebowego, prosiak z ogniska, domowy chleb, kiełbasy, wędliny, kiszonki i inne przetwory ze Spiżarni Bonifacio)
- Wytrawna oprawa muzyczna w klimacie słynnych jazzowych klubów Nowego Jorku, Chicago i Londynu przygotowana i prowadzona przez Dominika Dudzika oraz Many Moods
- Całonocny Szampański Bar z bogatym wyborem najlepszych trunków z Szampanii oraz specjalnie dobranych win z wiodących winnic Starego i Nowego Świata
- Całonocny Cocktail Bar z różnorodnym zestawem kolorowych drinków i wybornych alkoholi serwowanych przez znakomitych barmanów
- Bar Kawowy, gdzie profesjonalni bariści zapewnią aromatyczną, świeżo mieloną kawę i kuszące słodkie dodatki przez całą noc