Pokaż na mapie

Specjały Bonifacio w Dolomitach

  1. HomePage
  2. Specjały Bonifacio w Dolomitach
Data
przyjazdu
Data
wyjazdu
15 lutego 2016

Darek Ratuszniak - Szef Kuchni Restauracji Bonifacio spędził ostatnie dwa tygodnie na prawdziwym kulinarnym tournee we włoskich Dolomitach.

Madonna di Campiglio, Pinzole, Pozze di Fassa, Ponte di Legno to prawdziwe perły wśród włoskich kurortów górskich, których goście mogli posmakować znakomitych wyrobów wprost ze Spiżarni Bonifacio (nalewki, sery, wędliny, chleb, domowe przetwory itp.) podczas tradycyjnych Apres Ski i kolacji degustacyjnych. 

Zobacz co nowegow Grupie BFC
Zobacz co nowego
w Grupie BFC

blog bfc

newsletter

Bądź na bieżąco z najnowszymi promocjami
i wydarzeniami w hotelu!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij