Wieczory Mistrzów - Wiosna 2020

  1. HomePage
  2. Oferty specjalne
  3. Szczegóły pakietu
  • dowolna dł. pobytu
  • Śniadanie i kolacja
  • od 14.03
Kulinaria, Wino i Jazz na Cztery Pory Roku

Edycja Wiosenna 2020

 

Zapraszamy na zupełnie nową odsłonę cieszącego się ogromnym powodzeniem projektu

„Darek & Chefs” dedykowanego wszystkim miłośnikom kuchni w stylu „Slow Food”,

wybornego wina i wytrawnej muzyki, która odbędzie się w Restauracji Bonifacio

 w  sobotę 14 marca o godz. 19:30.

  • Mistrzowie Kuchni – Szef Kuchni Restauracji Bonifacio Darek Ratuszniak zaprosił na Biesiadę swojego przyjaciela, a jednocześnie jednego z najznamienitszych autorytetów nowoczesnej sztuki kulinarnej Pana Sebastiana Cichego, Szefa Kuchni Restauracji „Nowosopocka”.
  • Koneserzy Win - Sommelier Restauracji Bonifacio Mateusz Podgórski wspólnie z Mirosławem Kwiatkowskim, jednym z najbardziej uznanych znawców win w Polsce, a jednocześnie właścicielem największej polskiej winnicy „Srebrna Góra przygotował specjalny „wiosenny” zestaw winnych ambrozji idealnie komponujący się z ucztą przygotowaną przez Szefów Kuchni
  • Wirtuozi Jazzu – za muzyczną przyprawę dzisiejszego wieczoru smaków odpowiada wyjątkowy duet jazzowy Dominika  Dudzika, jednego z największych talentów muzycznych młodego pokolenia.

 

Specjalna oferta cenowa „Biesiady Mistrzów” – 250 zł  od osoby

 

Cena obejmuje:

  • Przedkolacyjny „Alpejski Aperitif” – perliste trunki oraz przekąski rodem z Dolomitów
  • 6-daniowe menu degustacyjne z winem
  • Wieczorny Digestive podczas „Bourbon & Jazz Night”

 

 

„Kulinarno – Winne Ambrozje” czyli Menu Degustacyjne Mistrzów  

  • Przystawka
  • Mazowiecki ślimak w ziołowym maśle, puree cebulowe, sos malinowy
  • Wino - Gostart Winnica Gostchorze 2017

 

  • Sałata
  • Awokado hassa, sałata rzymska, nowalijki, wędzona troć, siemię lniane
  • Wino - Srebrna Góra Cuvee Blanc 2018

 

  • Przekąska
  • Pieróg wegański z cieciorką, bulion cytrynowy, olej lubczykowy
  • Wino - Srebrna Góra Gewurztraminer 2018

 

  • Zupa
  • Krem z młodej karotki, mleko z kokosa, migdały

 

  • Dania Główne
  • Filet z miętusa w papilocie, pieczone warzywa, olej z wędzonych warzyw, kasza jaglana
  • Wino - Srebrna Góra Srebrne 2018

 

  • Sorbet z owoców passiflory
  • Wódka Żubrowa

 

  • Comber z mlecznego cielaka, purée ziemniaczane, por, szalotka, papardelle marchewkowe, demi glace
  • Wino - Srebrna Góra Regent 2017

 

  • Deser
  • Wiosenna beza, gratina truskawkowa, słony karmel

 

 

W celu dokonania rezerwacji prosimy o kontakt z recepcją pod nr 23 651 24 00/10

Ważne informacje o rezerwacji

Doba hotelowa: od 14:00

Anulacja rezerwacji: Rezerwacja może być bezkosztowo anulowana w terminie do 14 dni przed przyjazdem. W takim przypadku wpłacona przedpłata zostanie zwrócona w terminie 7 dni od zgłoszenia anulowania rezerwacji. W przypadku anulowania rezerwacji po tym terminie lub nie pojawienia się w obiekcie w dniu przyjazdu obiekt obciąży gościa za 50.00% wartości rezerwacji. W celu zagwarantowania rezerwacji wymagane jest podanie danych karty kredytowej lub dokonanie przedpłaty za 50.00% wartości rezerwacji za pośrednictwem systemu płatności online.

Zwierzęta: Jeśli planujecie Państwo pobyt z pupilem prosimy o bezpośredni kontakt z Recepcją.

Karty akceptowane w hotelu:

Visa Visa Electron MasterCard Maestro

Pozostałe oferty

Zobacz co nowegow Grupie BFC
Zobacz co nowego
w Grupie BFC

blog bfc

newsletter

Bądź na bieżąco z najnowszymi promocjami
i wydarzeniami w hotelu!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij