Wiosenne MENU

Data
przyjazdu
Data
wyjazdu
30 kwietnia 2019

Śpieszymy donieść, że od wczoraj w naszej restauracji dostępne jest nowe, sezonowe menu.

Króluje w nim dojrzewająca wołowina, ale w nowej karcie znajdziecie też inne smaki wiosny - m.in. zupę cytrynową z pulpetami drobiowymi, zupę z ryb słodkowodnych i raków, domowe pierogi, orkiszowe spaghetii, polędwicę z amura, filet z sandacza, ciasto z jabłkami, bezę pomarańczową czy sernik z domowego twarogu.

 

 

Zobacz co nowegow Grupie BFC
Zobacz co nowego
w Grupie BFC

blog bfc

newsletter

Bądź na bieżąco z najnowszymi promocjami
i wydarzeniami w hotelu!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij